HOME

Wij leveren voor particulieren complete solarsystemen. We kunnen het plan zowel uitwerken als opleveren. Hierin is inbegrepen de opname ter plaatse, het ontwerpen en installeren en bedrijfsklaar aansluiten.

Dit alles uiteraard conform de wettelijke normen en regels.

Sun2you is een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Ons werkgebied zijn de drie noordelijke provincies. Sun2you heeft alle vakmanschapsvereisten in huis om als erkend zonnestroom installateur te mogen werken.
(Zie hiervoor de pagina erkenning en kwalificaties).

De zonnesystemen worden verkocht onder de geldende fabrieksgaranties.

Wat een Solarsysteem kost is geheel afhankelijk van de situatie ter plekke, zo ook de terugverdientijd. Dit hangt af van meerdere factoren. Vraagt u de BTW ook terug bijvoorbeeld?

Goedkope zonnepanelen zijn geen synoniem voor slechte panelen. Echt slechte zonnepanelen worden niet meer gemaakt. Wel is de methode van aanleggen van belang. Dat bepaalt veel over de werking, opbrengst en terugverdientijd van de zonnestroom.

Voor Sun2you is het een uitdaging om vooraan in de markt te lopen qua ontwikkelingen en innovaties. Zo hebben we de nieuwste Calyxo panelen in ons assortiment. Deze kunnen zelfs dienen als gevel bekleding. Maar wat vindt u van deels transparante panelen?
En van OFF-Grid systemen, waarbij de zonnepanelen onafhankelijk van het netwerk kunnen functioneren en zo een speciale oplossing bieden voor kwetsbare gebieden als Oost Groningen.